Afbeelding

10 jarig bestaan

WIJK BIJ DUURSTEDE – Gildeslagerij Mulder, gevestigd op de Markt in Wijk bij Duurstede, viert haar tienjarig bestaan. Een periode waarin de neven Jacob en Willem Mulder een ijzersterke naam hebben opgebouwd en vele prijzen hebben gewonnen. Vakmanschap, ambachtelijkheid, en mooi en eerlijk vlees staan dan ook hoog in het vaandel. En dat wordt duidelijk door klanten gewaardeerd.

De twee neven, dan 24 en 20 jaar oud, nemen in 2004 de slagerij op de Markt over. Op dat moment hebben zij al zeven jaar ervaring als slager bij Keurslagerij Van Zijl in Doorn en bij Gildeslager Knobbout in Buren. De twee werken hard: zeker de eerste jaren zijn zij ’s ochtends vroeg al in de winkel aan het werk, zelfs al voordat het eerste pontje vaart. De twee verstaan hun vak, en door dit vakmanschap groeit al snel het aantal klanten.

In de loop der jaren wordt er flink geïnvesteerd, vertelt Jacob. “Inmiddels is de winkelinrichting compleet vernieuwd. Ook hebben we de afgelopen jaren nieuwe keukenapparatuur aangeschaft, zoals twee ovens, een moderne worstmakerijmachine en een rookkast.”

Mooi en eerlijk vlees

Het rund- en lamsvlees is deels afkomstig van hun eigen koeien en lammeren, die in Asch een goed leven hebben. Het overige vlees komt van koeien, varkens en lammeren van Patrick van den Berg uit Dodewaard. Willem: “Het dierwelzijn staat bij ons hoog in het vaandel. Zo lopen de koeien van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar lekker buiten, en leven de varkens in ruime hokken in het stro.”

Verder verkopen de neven de Meije scharrelkip en de biologische kip van de Kemper landhoen.

Ambachtelijk

Vrijwel alle producten worden door Jacob en Willem zelf gemaakt. In de rokerij in Asch worden dagelijks rookworsten, rookvlees, spek en hammen gerookt, en in de worstmakerij worden vele soorten vleeswaren en worsten gemaakt: veelal specialiteiten naar eigen recept. Producten ook van hoogwaardige kwaliteit. Niet voor niets hebben de twee met onder meer de zelfgemaakte rookworst, beenham en paté de afgelopen jaren goud gewonnen.

Maar er komen meer heerlijke producten uit de keuken van de slagerij. Zoals momenteel de Noorse zuurkool, de rode kool schotel, en lasagne. Gildeslagerij Mulder is bovendien gespecialiseerd in het verzorgen van barbecues, party’s, buffetten en hapjes.

Ook de komende jaren zet het enthousiaste team van het familiebedrijf zich graag in voor haar klanten: “Wij bedanken al onze klanten voor hun vertrouwen, en vieren deze mijlpaal met leuke acties. Iedereen is van harte welkom!”

Oorkondes

Wij hebben met de keuring van het HWG in het voorjaar van 2013 verschillende GOUDEN oorkondes gehad.

  • Leverworst
  • Gebraden gehakt
  • Peperworstjes (droge worstjes)
  • Bouillon salade
  • Toscaanse tomatensoep

Goud bij Arnhem Rookworststad 2013

Persbericht 12 oktober 2013

Gildeslager Mulder is in de prijzen gevallen tijdens de 39e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2013.

De ingezonden producten van Gildeslager Mulder zijn tijdens de 39e vakwedstrijd Arnhem Rookworst bekroond met goud. Arnhem Rookworststad vakwedstrijd is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd, en innovatieve rookworstproducten in Nederland.

Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd. Het behalen van een onderscheiding is dan ook
een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van deze ambachtelijke specialist.

Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.

Het feit dat de fijne rookworst en de grove rookworst bekroond zijn met goud betekent dat Gildeslager Mulder een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit verkoopt.

Afbeelding
Afbeelding

Spaarpas

“Bijzonder winkelen en bijzonder sparen in hartje Wijk”.

De ondernemers van Wijk bij Duurstede introduceren een nieuw spaarsysteem.
Met de klanten spaarpas kunt u sparen, betalen en meedoen met verschillende acties.

Bij uw aankopen in onze slagerij krijgt u bij iedere € 1,00 die u besteed 1 punt bijgeschreven op uw pas. 100 punten op uw pas is vervolgens bij onze slagerij weer € 1,00 waard.

Meer informatie over de nieuwe pas kunt u krijgen bij de meewerkende ondernemers.

Afbeelding

Cadeautips

Abraham of Sara

50 geworden? Laat door ons een prachtig opgemaakte schotel maken in de vorm van een Abraham of Sara. Bij het maken van deze schotel houden wij graag rekening met uw specifieke wensen ten aanzien van de te gebruiken vleessoorten of gewichten. Een leuk en origineel cadeau. De Abraham of Sara is er vanaf € 25,00.

Graag wel een aantal dagen van tevoren bestellen.



    

    Rollade in een doosje

      Een rollade naar keuze op ieder gewenst gewicht.

Cadeaubon

Een cadeaubon is een leuk geschenk voor elke gelegenheid. De ontvanger kan dan geheel naar eigen smaak een lekker stukje vlees uit zoeken, variërend van een biefstukje tot een complete gourmetschotel. De hoogte van het bedrag geeft u zelf aan.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.